Ga naar inhoud
Logo
Logo

Open Huis in Westerbroek met haringparty

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Kom naar ons Open Huis op donderdag 6 juli 2023, tussen 15:00 – 17.30 uur, in Westerbroek. Dit keer extra feestelijk, want wij organiseren in samenwerking met de opdrachtgever een haringparty!

Woningstijl Palermo

27-06-23 | Tijdens dit Open Huis kun je onder het genot van een hapje een kijkje nemen in een woning van de woningstijl Palermo en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je rond te leiden.


Persoonlijke rondleiding

Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningstijlen en mogelijkheden.

Datum: woensdag 6 juli 2023
Tijdstip: 15.00 – 17.30 uur
Locatie: Woortmansdijk 16 in Westerbroek 
Woningstijl: Palermo
Plattegrond woning: Woortmansdijk 16, Westerbroek

Om iedereen persoonlijk te kunnen rondleiden werken wij met een planning en daarom is aanmelden verplicht. Tijdens het Open Huis ben je van harte welkom om de woning te bezichtigen met maximaal 2 personen.


Kom jij haring happen?

Kom jij haring happen?
Tijdens dit Open Huis is er ruimte voor vrije inloop. Wil je een persoonlijke rondleiding met een verkoopadviseur? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Westerbroek, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging.

Zien we jou bij het Open Huis in Westerbroek? Graag tot dan!


Wil je op de hoogte blijven van onze Open Huizen?

Regelmatig organiseren wij een Open Huis in onze woningen die bijna opgeleverd worden. Dat geeft jou een mooie indruk van de woningstijlen, het afwerkingsniveau en de kwaliteit van onze woningen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte waar en wanneer er een Open Huis wordt georganiseerd.


Aanmelden voor de nieuwsbrief