Ga naar inhoud
Logo
Logo

OPEN HUIS IN BLAUWESTAD

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Kom op donderdag 13 juni 2024 een kijkje nemen in deze nieuwbouwwoning in Blauwestad.

ONZE ADVISEURS VERTELLEN JE GRAAG MEER

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Kom op donderdag 13 juni een kijkje nemen in deze nieuwbouwwoning in Blauwestad. Wij houden Open Huis tussen 15.30 en 18.30 uur. Je bent van harte welkom!

Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je rond te leiden en kunnen je alles vertellen over onze bouwwijze, woningstijlen en mogelijkheden. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze adviseurs.


JE BENT VAN HARTE WELKOM OP

Datum: donderdag 13 juni 2024
Tijdstip: 15.30 – 18.30 uur

Locatie: Kievit 62, 9685 CD Blauwestad
Woningstijl: Hannover
Plattegrond woning: Hannover


VRIJE INLOOP EN AANMELDEN MOGELIJK

Tijdens dit Open Huis is er ruimte voor vrije inloop. Indien je verzekerd wilt zijn van een persoonlijke rondleiding, dan raden wij je aan om je aan te melden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Blauwestad, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging.

Zien we jou op donderdag 13 juni? Graag tot dan!