Ga naar inhoud
Logo
Logo

Smilde – Elzenheem

Op deze prachtige locatie in Smilde verrijst ‘Elzenheem’. Hier komen de bewoners elke dag met veel plezier thuis en genieten van het comfort wat de woningen te bieden hebben. De woningen staan speels geplaatst rond het woonerf. Samen vormen ze een fijne woonbuurt van 14 woningen, omgeven door de bosrijke Drentse natuur.

Bosrijk wonen in Smilde

Project ‘Elzenheem’ bestaat uit acht rijwoningen en zes halfvrijstaande woningen. De voorgevels zijn gericht naar de buitenkant van het plangebied. Daarmee wordt het water van de Molenwijk duidelijk meer onderdeel van de Elzenlaan. De woningen zijn voorzien van een warme roodbonte steen in combinatie met natuurlijk hout, dat niet vergrijst. De speelse kozijnindeling en de verspringende houten gevelbekleding geven de woningen een uniek en eigentijds karakter.


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten