Ga naar inhoud
Logo
Logo

Nooitgedacht – Brinklaan

Op ruime kavels hebben we in Nooitgedacht 5 riante bosvilla’s gerealiseerd voor opdrachtgever Zethoven Hornstra. De vijf riante Bosvilla’s zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur en detaillering, geheel passen in de bosrijke omgeving.

Genieten van ruimte, rust en natuur

De toepassing van de forse kap, hout en metselwerk levert een gevarieerd en uniek straatbeeld op. Het karakteristieke ontwerp voorziet in fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Naast de riante living hebben de woningen een ruime woonkeuken met directe toegang tot de bijkeuken en garage. De woningen hebben vier ruime slaapkamers, een luxe badkamer met douche en tweede toilet en een vrij indeelbare tweede verdieping met ruimte voor een vijfde (slaap)kamer en werk- of speelruimte.


Meer gerealiseerde projecten

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten