Ga naar inhoud
Logo
Logo

Drachten – Molenhof

In het nieuwbouwplan Molenhof in Drachten hebben wij in eigen ontwikkeling 8 halfvrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen kennen een lichte en moderne uitstraling. Een plek voor alle generaties.

Molenhof Drachten

Wonen op een ideale locatie

De woningen zijn vlakbij de Drachtstervaart gerealiseerd, een prachtige plek nabij het centrum om te wonen. ‘De Stijl’ en Drachten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Speelse vlakverdeling en het gebruik van heldere kleuren vormen dan ook de inspiratie voor het ontwerp.

De woningen hebben een speelse kozijnindeling en zijn gematerialiseerd met een warme geel gemêleerde baksteen en hout op de verdieping. De houten gevelbekleding heeft een natuurlijke uitstraling in een lichtbruine tint. De voordeuren vormen een opvallende en frisse verschijning met hun gele kleur.

 


Het nieuwe thuis van familie Bekkema

De toekomstige bewoners van één van de woningen van Molenhof, Jan, Tjitske en dochter Hiltje Bekkema, blikken terug op een vlotte bouwperiode. ‘’We hebben het bouwproces als zeer prettig ervaren. De communicatie en afstemming met Janne en uitvoerder Mark verliep fijn: duidelijk, veel contactmomenten en altijd op de hoogte. Wat wij het mooiste vinden aan onze nieuwe woning? Dat zijn absoluut onze erker en de ruime tuin. We kunnen niet wachten om er ons thuis van te maken.’’


Bekijk meer gerealiseerde projecten