Ga naar inhoud
Logo
Logo

Meerstad – Wonen aan het Woldmeer

Wonen aan het water met je boot direct aan huis. In samenwerking met ontwikkelaar Slokker Vastgoed bouwden wij in de geliefde woonwijk De Zeilen in Meerstad 11 vrijstaande villa’s met eigen aanlegsteiger.

Het verhaal van Ulienke en Moniek

“We hebben ons hier zo op verheugd, wonen aan het water in dit prachtige huis. Met dit mooie weer kunnen we vanaf onze eigen steiger op de surfplank stappen. Een heerlijk idee! Wij hebben de betrokkenheid in het bouwproces zeer gewaardeerd. De afstand tot het bouwproject was klein. Er waren veel contactmomenten met onze kopersbegeleider Arnold. We werden regelmatig op de hoogte gesteld door nieuwsbrieven en hadden meerdere (feestelijke) kopersbijeenkomsten. Doordat we alles stapje voor stapje konden volgen, ging het bouwproces met VDM Woningen eigenlijk best wel snel. Het genieten kan beginnen…”


Meer gerealiseerde projecten

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten