Ga naar inhoud
Logo
Logo

Meerstad – Thuis in de Boomgaard

Het project Thuis in de Boomgaard ligt aan de Hoofdweg in de wijk Meeroevers in Meerstad en biedt een grote diversiteit aan woningen die in opdracht van VanWonen zijn gerealiseerd.

Uniek wonen in Meerstad

Thuis in de Boomgaard is een duurzaam, autoluwe en groene woonwijk. In totaal gaat het om 56 woningen, bestaande uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Eyecatcher van het nieuwbouwproject zijn de 12 rug-aan-rugwoningen in de vorm van een boerderij. Door de verscheidenheid aan woningtypes oogt de nieuwe wijk toch kleinschalig en uniek tegelijk.


Kay en Lizzy kozen voor een boerderijwoning

Kay en Lizzy werden beide verliefd op Meerstad en hoefden niet lang na te denken toen de boerderijwoning op hun pad kwam. ”Gezamenlijk zorg dragen voor de gemeenschappelijke tuin geeft veel verbinding tussen de buren. Het is mooi dat de architect details heeft gebruikt die de originele boerderij ook had. Dat geeft een stukje nostalgie. Als bewoners zijn wij trots hoe het geworden is!”


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten