Ga naar inhoud
Logo
Logo

Herenhuizen en verandawoningen

Meerstad – Parkzicht

Als je door Meerstad rijdt, valt je blik vast en zeker op de prachtige Herenhuizen van het project Parkzicht. Achter de Herenhuizen verschijnen de karakteristieke Verandawoningen nabij het groene park.

Opvallende verschijning

De 25 woningen grenzen aan het Meerstad Park en het Woldmeer: een prachtige locatie. Le Clercq Projectontwikkeling, FARO Architecten en VDM Woningen blikken terug op de samenwerking en het indrukwekkende resultaat.

Cris Zijlmans van Le Clercq Projectontwikkeling geeft aan: ‘’We zijn als Le Clercq Projectontwikkeling enorm trots dat we samen met FARO Architecten en VDM Woningen op deze prominente plek in Meerstad dit project hebben ontwikkeld. De woningen staan met hun statige kappen en veranda’s op een verhoging aan het parklandschap dat direct grenst aan het meer. De woningen kenmerken zich door een zorgvuldige detaillering met strakke baksteenarchitectuur en verticaal groen op de gevels. Kortom: Een prachtig resultaat van goed teamwork.’’

Foto’s: Luuk Kramer


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten