Ga naar inhoud
Logo
Logo

Groots wonen aan de Kwelvaart

Meerstad – Groots Wonen

Iedere woning is uniek, maar tegelijkertijd zijn alle woningen herkenbaar ten opzichte van elkaar. In dit project Groots Wonen in Meerstad is optimaal gebruik gemaakt van de kwaliteiten van de omgeving, zoals de oriëntatie van de tuin op het water.

Groots Wonen in Meerstad

Iedere gevel is uniek

In samenwerking met Henckel en Zahir Architects hebben wij drie vrijstaande woningen en twee halfvrijstaande woningen gerealiseerd in Meerstad. Door de nuances in de gevels ontstaat een levendig beeld aan de Meeroeverslaan. In de detaillering zijn bijzondere metselwerkdetails zichtbaar, zoals rondom de kozijnen. De kleurstelling van de gevelmaterialen zijn uit een samengesteld palet tot stand gekomen en zorgen voor een rustig geheel. De woningen hebben ten opzichte van elkaar een herkenbaar karakter maar zijn tegelijkertijd uniek. Elke gevel is afzonderlijk ontwikkeld.

In 2022 zijn deze woningen genomineerd voor de Groninger Architectuurprijs. Fotografie door: Koen van Damme Architectural Photography.


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten