Ga naar inhoud
Logo
Logo

Meerstad – Groenewei

Aan de Blaarkop in Meerstad realiseerden wij het project Groenewei met 31 luxe woningen met een grote diversiteit. Het plan bestaat uit vrijstaande, halfvrijstaande, rij- en geschakelde woningen.

Groenewei Meerstad

Combinatie van houten gevelbekleding en metselwerk

De 31 luxe woningen vormen de landschappelijke lijst, de zachte overgang tussen de wijk en het landschap eromheen. Een unieke plek waar je je midden in de natuur waant aan de rand van een woonwijk. Vanuit de woningen en in de wijk geniet je van een weids uitzicht over het groen en water. Het project heeft een grote diversiteit in woningtypes, van royale (half) vrijstaande woning met garage tot een veelzijdige (levensloopbestendige) rijwoning, toepasselijk vernoemd naar weidebloemen. De woningen zijn voor het grootste deel van hout. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen. De strakke detaillering, vormgeving en het contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern.


Meer gerealiseerde projecten

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten