Ga naar inhoud
Logo
Logo

Harkema – Fûgelkamp

Wonen in de stijl van een landhuis? Dat beleven de nieuwe bewoners van de vier royale halfvrijstaande woningen aan de Fûgelkamp in Harkema. De woningen zijn in eigen ontwikkeling gerealiseerd en zijn van alle gemakken voorzien.

Landhuis architectuur

De vier woningen zijn gesitueerd aan een groen pleintje in een rustige woonwijk. De statige architectuur, gebaseerd op de stijl van landhuizen, komt op deze locatie dan ook volop tot zijn recht. De woningen zijn opgetrokken uit een gemêleerde rode steen met donkere plint. Om de woningen een landelijk karakter te geven, zijn zwarte houten accentvlakken toegevoegd. De hoge gootlijn in combinatie met de uitgebouwde erker maakt dat de woningen een statig aanzien hebben. De woningen zijn daarnaast voorzien van een aantal luxe details die allure geven, zoals de franse balkons en de pirons op het dak.


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten