Ga naar inhoud
Logo
Logo

Chique, stoer en ruim wonen

Haren – Zes op Zuid

Villa’s gebouwd op een unieke locatie: het meest zuidelijke puntje van het Paterswoldsemeer. Hier woont men letterlijk met de voeten in het water. In Haren bouwden wij 6 unieke watervilla’s: Zes op Zuid.

6 unieke watervilla’s

In samenwerking met ontwikkelaar Slokker bouwden wij deze zes unieke watervilla’s aan het Paterwoldsemeer in Haren. Deze villa’s zijn op meerdere fronten bijzonder. Natuurlijk vanwege hun ligging, pal aan het water, maar ook vanwege hun chique, stoere uitstraling en de ruimte en luxe die ze bieden. Ze zijn modern en strak, maar tegelijkertijd bieden ze een gevarieerd beeld door de verschillende gevelhoogtes en de mix van materialen. De kleuren zijn stijlvol en gedekt, waarbij de grote ramen voor veel daglicht zorgen. Bijzonder detail: de villa’s zijn deels voorzien van een groendak. Een fraaie en duurzame oplossing.


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten