Ga naar inhoud
Logo
Logo

Eelderwolde – Rietsingel

Wuivend riet, een geweldig uitzicht en woningen die met oog voor detail zijn ontworpen: dat is project Rietsingel in Eelderwolde. In opdracht van Le Clercq Projectontwikkeling realiseerden wij op deze bijzondere locatie 9 royale woningen.

Rietsingel Eelderwolde

Je komt thuis in de Rietsingel

In de Rietsingel zie je eenheid in verscheidenheid. Alle 9 woningen, bestaande uit twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woningen zijn van binnen vrijwel identiek, aan de buitenzijde zijn ze allemaal net even anders.

Strak en modern, zo kun je de architectuur van de woningen van de Rietsingel in Eelderwolde goed typeren. Daarnaast springen de vele hoogteverschillen in de gevels en daken in het oog. Er is gekozen voor bruingrijze gevelstenen met houten gevelaccenten rond de ramen, hier en daar een erker een kader rond de voordeur en een fraai hoekraam aan de straatzijde. Tevens zijn de woningen niet evenwijdig aan de straat gerealiseerd, maar schuin. Dit zorgt voor een speels straatbeeld.

Foto’s: Luuk Kramer


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten