Ga naar inhoud
Logo
Logo

Eelderwolde – Riethof

In het Riethof in Eelderwolde woon je midden in de natuur, op loopafstand van natuurgebied de Onlanden en tal van meren. Maar ook de stad is vlakbij. Hier realiseerden wij in opdracht van Le Clercq Projectontwikkeling 7 unieke woningen.

7 ROYALE EN EIGENTIJDSE WONINGEN

De woningen in Rietwijk liggen op eilandjes en worden omgeven door smalle dijkjes, brede sloten en rietoevers. Omdat de woningen verhoogd liggen ten opzichte van de tuin, is het natuurschoon in de omgeving goed te zien. Met een grote woonkamer, minimaal drie slaapkamers en een prachtige veranda, bieden deze huizen meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin.

De royale halfvrijstaande en vrijstaande woningen liggen op De Beekjuffer in Rietwijk. De woningen zijn gegroepeerd rondom een groen hofje en je achtertuin grenst aan een waterpartij. Zowel de modern vormgegeven halfvrijstaande als de vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van 201 m2 en ruimte voor maar liefst zes slaapkamers. De grote kavels geven dat heerlijke gevoel van buiten wonen.

Foto’s: Luuk Kramer


Het verhaal van Peter en Kim

“Ons eerste nieuwbouwhuis. Voor ons een nieuw en spannend avontuur. Gelukkig konden wij altijd terugvallen op onze kopersbegeleider Rik Hut. Hij begeleidde ons voortdurend door het bouwproces. Hij dacht met ons mee en was open en eerlijk. Zonder zijn expertise hadden we bepaalde keuzes niet kunnen maken, omdat we dit simpelweg nooit hadden kunnen bedenken.”


MEER GEREALISEERDE PROJECTEN

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten