Ga naar inhoud
Logo
Logo

Borger – Klopsteen

Op een bosrijke locatie in Borger hebben wij in opdracht van Zethoven Hornstra 6 riante, zeer complete halfvrijstaande woningen onder unieke architectuur gerealiseerd. De woningen kenmerken zich door de wisselende gevelbekleding, wat zorgt voor een gevarieerd straatbeeld.

Ruim wonen in een groene omgeving

Door de speelse architectuur ontstaan er riante luxe woningen die zich onderscheiden door de gevelbekleding, hierdoor ontstaat er een wisselend straatbeeld. Op de begane grond hebben de woningen een ruime tuingerichte woonkamer en straatgerichte woonkeuken, welke indien gewenst,  middels suite deuren kan worden gescheiden.

Alle woningen beschikken over een garage, ruime voortuin en zeer royale achtertuin (ca. 19 meter diep) welke is gelegen op het zuiden en grenst aan het openbaar groen. Via een achterom zijn de tuinen direct te bereiken. De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar zijn ook nog eens duurzaam gebouwd en zeer energiezuinig.

Ontwerp & ontwikkeling: Zethoven Hornstra


Meer gerealiseerde projecten

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten