Ga naar inhoud
Logo
Logo

Borger – Borgrijck

Wederom een fijne samenwerking met ontwikkelaar Zethoven Hornstra. Deze 6 onder architectuur gebouwde vrijstaande woningen zijn recent door ons opgeleverd. En dat ook nog op een prachtige locatie in Borgrijck in Borger! Kopers Bert en Mieke konden tijdens de oplevering hun geluk niet op en deelden hun ervaring met ons.

Het verhaal van Bert en Mieke

“Een laatste keuze maken. Dat is wat we deden.. We zochten een levensloopbestendige woning met alle functies beneden, maar wel met genoeg ruimte zodat de (klein)kinderen kunnen komen logeren. Het moderne ontwerp gaf de doorslag. Hier zijn we echt voor gevallen.

VDM Woningen heeft het allemaal goed in de peiling! Je hebt te maken met zeer tevreden mensen. We zouden VDM absoluut aanraden. Als je ziet hoe het is gegaan en het resultaat, fantastisch! Onze kopersbegeleider Janne stond altijd voor ons klaar. We hadden veel contact met haar. Zelfs af en toe op haar vrije dagen. Overigens, we hadden met alle mensen die hier namens VDM werkten erg leuk contact. Uitvoerder Coos mogen we ook niet vergeten, geweldig! Alleen maar goede ervaringen.”


Meer gerealiseerde projecten

Wij staan klaar voor de generaties van nu en later om een gezonde woon- en leefomgeving te creëren. Daar waar bewoners jarenlang met veel plezier en comfort thuiskomen. Neem een kijkje welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd.


Bekijk meer gerealiseerde projecten