Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Tuitman

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Tuitman en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Binnenkijken, interieur, nieuwbouw woning,

Op slag verliefd

Deze keer mochten we binnengluren in de VDM woning van Corné, Jeanine en zoontje Finn van 10 maanden. Een huis dat is omgetoverd tot een warm, gezellig en persoonlijk thuis. Dit kersverse gezin was eerst geïnteresseerd in het project Harkstede van VDM Woningen, maar koos uiteindelijk toch voor een karakteristieke halfvrijstaande woning aan de Kuifeend in Bedum.

“Wij waren op slag verliefd op dit nieuwbouwplan van VDM. Ook was dit voor ons de ideale woonlocatie kijkend naar de toekomst. De lage energiekosten en gasloze installatie is voor ons een pluspunt. Het huis is echt geworden hoe we het voor ogen hadden!”

Jeanine is een echte interieurliefhebber. Voor de inrichting van de woning is ze begonnen met het maken van een moodboard. Voor elke ruimte in het huis maakt ze eerst een basisplan om vervolgens verder uit te werken. De stijl die hierbij de leidraad vormt is modern, maar ook een tikkeltje industrieel.


Stap voor stap

Wij vroegen het stel naar de ervaring in het bouwproces met VDM Woningen. Hierop gaven zij het antwoord:

“Wij zijn zeer tevreden over het bouwproces met VDM Woningen! We hadden 1 aanspreekpunt en werden goed op de hoogte gehouden middels nieuwsbrieven. De fasen waren duidelijk aangegeven en we werden stap voor stap meegenomen door onze kopersbegeleider. Ondanks dat het een nieuwbouwproject is, hadden we veel keuzes die we konden maken. Zo is elke woning uniek! Ook na de sleuteloverdracht bleef het contact met VDM goed.“

Het echte thuisgevoel? Dat is volgens Corné en Jeanine:

  • Een fijn binnenkomst als onze zoon Finn enthousiast in de kinderstoel zit;
  • Gezellig kaarsjes aansteken in de wintermaanden;
  • En natuurlijk met een kop thee en kleedje op de bank.

BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode en persoonlijke verhalen van bewoners. Download met magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Download ons woningmagazine Neem contact met ons op