Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Goldhoorn

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Goldhoorn en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Binnenkijken ervaring VDM Woningen

Bijzonder wonen op de voormalige ijsbaanlocatie

Dit keer zijn wij thuis bij de familie Goldhoorn in Sappemeer. Sinds december 2020 wonen Marcel, Sandra, Nils en Rosalie met hun teckel Noortje en kater Siep in hun VDM woning. Het nieuwbouwhuis is gebouwd op de voormalige IJsbaan locatie in Sappemeer, waar voornamelijk wordt gebouwd onder Scandinavische architectuur.

De familie Goldhoorn heeft dit ook als inspiratiebron laten gelden in het interieur. De lichte en natuurlijke kleuren in deze nieuwbouwwoning straalt een ‘oase aan rust’ uit, wat kenmerkend is voor de Scandinavische woonstijl. Er is veel gebruik gemaakt van houten accenten en natuurlijke kleuren in de interieuraccessoires.


Een thuis als nergens anders

“Wij vonden het erg belangrijk dat iedereen van ons gezin zich thuis zou voelen. De kinderen mochten meedenken in het interieur. Vooral onze zoon Nils is erg creatief. De mooiste plek in het huis is voor ons de keuken. Hier zijn wij erg blij mee.”

Wij vroegen het gezin wat voor hen het ultieme thuis gevoel geeft, hierop gaven zij het antwoord:

  • Gezellig koken en samen bij het kookeiland zitten.
  • Tafelen met familie en vrienden in de weekenden.
  • En voornamelijk het samenzijn als gezin en zo af en toe een spelletje spelen aan de eettafel.

BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode, persoonlijke verhalen en ervaring van bewoners. Download met magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Download ons woningmagazine Neem contact met ons op