Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Brunsting

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Brunsting en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

ervaring bewoners binnenkijken nieuwbouw

Een woning met ruimte voor werk en hobby

Ditmaal waren wij op bezoek bij Joost en Ellis Brunsting en hun knuffelbare hond Fien. Dit echtpaar woont sinds april 2021 in hun nieuwbouwwoning aan het Woldmeer in Meerstad. Een project waar zij, maar ook wij erg trots op zijn. Joost en Ellis genieten hier elke dag van de ruimte in en om het huis, het water en de gezellige woonbuurt waar ze met vrienden samen komen.

In dit huis wordt optimaal genoten van het leven. Ellis heeft samen met een vriendin een eigen cateringbedrijf. De royale keuken komt hierbij goed van pas. Joost en Ellis delen beiden de passie voor tango. Ze dansen regelmatig in hun grote woonkamer met vrienden. Daarnaast draait Joost op verschillende plekken in het huis muziek. Hij is tango DJ en maakt kleurrijke mixen.


Bijzonder en uniek

Als uitgangspunt voor het interieur hebben Joost en Ellis gekozen voor een moderne woonstijl met strakke elementen. De houten keuken voegt warmte toe aan het geheel.

“We hebben gekozen voor dit project, omdat we de buitenkant van de woningen prachtig vinden. Elk huis heeft een ander profiel. Dit vinden wij zo bijzonder en uniek. Ons huis is hartstikke goed opgeleverd. We hadden weinig opleverpunten. De opleverpunten die er waren, waren snel opgelost. Daarnaast heeft VDM Woningen een prettige manier van omgang. We hadden leuk contact met onze kopersbegeleider Anna. Zij was meedenkend in het proces en bereikbaar voor al onze vragen. We zijn zeer tevreden, ook over de nazorg!”

Wij vroegen dit echtpaar wat hen het ultieme thuis gevoel geeft, hierop gaven zij het antwoord:

  • Het thuis voelen begint voor ons al bij de voordeur. Elke keer als we via de deur binnenkomen dan denken we: “Ah, we zijn weer thuis…”.
  • Daarnaast ons favoriete plekje van het huis: de eettafel. Hier hebben we veel lichtinval door onze lichtkoepel.
  • En niet te vergeten: onze ruime tuin waar we heel blij mee zijn!

BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode, persoonlijke verhalen en ervaring van bewoners. Download met magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Download ons woningmagazine Neem contact met ons op