Ga naar inhoud
Logo
Logo

Binnenkijken bij familie Branbergen

Na oplevering van je woning is het tijd om van je huis een thuis te maken. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt en kunt genieten. We nemen een kijkje bij familie Branbergen en zij vertellen over hun ervaring met VDM Woningen.

Ruimte voor een woondroom in Meerstad

Sinds september 2020 wonen Cornelis en Marlieke samen met hun twee kinderen Evi en Noud in hun unieke VDM woning in Meerstad. De Parkvilla’s van VDM Woningen kwam als geroepen.

“We waren op zoek naar een woning dichtbij de stad, maar zonder de drukte van de stad. Daarnaast wilden we graag een fijne leefomgeving voor de kinderen om op te groeien. Als de kinderen in een sloot willen spelen, dan kunnen ze in de sloot spelen.”


Een thuis als nergens anders

Cornelis en Marlieke wilden een warm interieur creëren. Het uitgangspunt van de kleuren in het interieur is gebaseerd op het fotobehang wat in de keuken en woonkamer hangt. Op basis hiervan hebben ze een kleurenplan gemaakt met voornamelijk geel- en blauwtinten. Deze kleuren vind je zowel op de muren als in de interieuraccessoires.

Wij vroegen de familie wat hen het ultieme thuis gevoel geeft, hierop gaven zij het antwoord:

  • Een plek waar onze kinderen fijn in de buurt kunnen opgroeien en kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
  • Een huis met warme kleuren dat gezelligheid uitstraalt en waar wij kunnen ontspannen.
  • En onze fijne tuin waar we op uitkijken wanneer we in de keuken staan.

Wij vinden het fantastisch om te zien dat zij van hun woning een echte thuis hebben gemaakt. Bekijk hieronder de fotoreportage en laat je inspireren.


BIJNA 200 PAGINA’S AAN WONINGINSPIRATIE

Als je je oriënteert naar een nieuwbouwwoning, wil je graag alle mogelijkheden weten. Daarom hebben wij een woningmagazine! Hierin vind je al onze woningstijlen, meer informatie over onze bouwmethode, persoonlijke verhalen en de ervaring van bewoners. Download met magazine of ontvang het vrijblijvend per post. Mogen wij binnenkort ook voor jou aan de slag?


Download ons woningmagazine Neem contact met ons op