Open Huis in Westerbroek met haringparty

27 juni 2023 Open Huis in Westerbroek met haringparty

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Kom naar ons Open Huis op donderdag 6 juli 2023, tussen 15:00 – 17.30 uur, in Westerbroek. Dit keer extra feestelijk, want wij organiseren in samenwerking met de opdrachtgever een haringparty!

Tijdens dit Open Huis kun je onder het genot van een hapje een kijkje nemen in een woning van de woningstijl Palermo en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je rond te leiden. Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningstijlen en mogelijkheden. Daarnaast is er ruimte voor al jouw vragen. 

Datum: donderdag 6 juli 2023
Tijdstip: 15.00 - 17.30 uur
Locatie: Woortmansdijk 16 in Westerbroek
Woningstijl: Palermo
Plattegrond woning: Palermo 
Woning op Eigen Wijze: Dit betreft een sloop-nieuwbouwwoning via het NCG-traject. Wist je dat ons houtsysteem bouwmethode uitermate geschikt is om aardbevingsbestendige woningen te realiseren?

Kom jij haring happen?
Tijdens dit Open Huis is er ruimte voor vrije inloop. Wil je een persoonlijke rondleiding met een verkoopadviseur? Meld je dan aan
 door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Westerbroek, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging. 

Zien we jou bij het Open Huis in Westerbroek? Graag tot dan!

Ben je alvast benieuwd naar alle woningstijlen, de verschillende mogelijkheden en prijzen van een VDM woning? Bekijk de woningstijlen en download de prijslijst. 

Foto's

Deel deze pagina: