Een eigen woning laten bouwen | V-Serie

Is dit jouw droomhuis?

“We genieten volop”, zegt Ineke vanuit haar relaxfauteuil. “Het is 200% mooier geworden dan we hadden gedacht. We hebben een badkamer met een droombad, de stalen deuren die we graag wilden en de ruimte om huis is ook heel fijn.” Toen Ineke en haar man besloten een woning te laten bouwen stond één ding vast: “We wilden een wit huis. En dat is het geworden.”

Ineke over haar droomhuis uit de V-serie: 

Een eigen woning met VDM Woningen:

  • Betaalbaar
  • Snel gerealiseerd
  • Zeer energiezuinig
  • Volledig naar uw wens
  • Goede, persoonlijke begeleiding

download de brochure

Betaalbaar een vrijstaande woning - en zonder stress

Een eigen woning laten bouwen kan op elke leeftijd. Want de vooroordelen over het vele regelwerk en de stress gaan niet op voor VDM Woningen. Ineke: “De begeleiding is goed en op een rustige manier. Niet pushend, maar meedenkend. En de mensen van VDM zijn altijd bereid advies te geven. En toen we op het laatste moment nog dingen anders wilden, waren ze er direct.”

“De service is echt heel goed.”

Een andere, veelgehoorde aanname is de hoge prijs van een vrijstaande woning. Maar ook deze gaat bij ons niet op. De prijs-kwaliteitverhouding van VDM-woningen is extreem goed. Wij bouwen jouw woning namelijk grotendeels - onder ideale omstandigheden - in onze fabriek. Onze prefab-houtskeletbouw bespaart veel bouwtijd, -fouten, -kosten en: geld.

Maak kennis met onze V-Serie

VermontVermont Amsterdamse School

Een populaire woning onder alle leeftijden. De Vermont is namelijk uitvoerbaar in acht varianten en vele opties, zoals een uitpandige bijkeuken en serre. Wij begeleiden je naar een woning die aan al jouw wensen voldoet. Meer over de Vermont >

Vermont Zijbeuk

Wil je extra woon-, werk- of opslagruimte, dan adviseren wij deze woning. De zijbeuk bestaat standaard uit een geïsoleerde garage met kap maar is ook uitvoerbaar als kantoor- of woonruimte. Meer over de Vermont Zijbeuk >

Ineke over de bouw van hun woning: “Er is keurig gebouwd. En tijdens de bouw is het nooit een enorme bende geweest om het huis”, zegt Ineke, die blij was met de vele mogelijkheden en begeleiding daarbij. “Het is helemaal ons huis geworden. En ook qua prijs en kwaliteit is het echt een superhuis.”

Klaar voor jouw droomhuis?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs of download de brochure.