Familie Kern

Binnenkijken bij familie Kern

“VDM Woningen begreep onze woonwensen en kon deze vertalen in een levensloopbestendig ontwerp. De klik met onze verkoopadviseur Peter Ladestein was erg goed."

- Evelien Kern

Familie Kern

Met veel plezier woont de familie Kern in hun unieke levensloopbestendige VDM woning in Biddinghuizen. De kavel hadden ze al in bezit, maar het juiste ontwerp en de juiste bouwer? Na een paar gesprekken met verschillende bouwbedrijven kozen ze voor VDM Woningen.

De woning hebben Martin en Evelien laten bouwen met het oog op de toekomst. Zo hebben zij een badkamer en slaapkamer op de begane grond laten realiseren. Door covid-19 komen de kinderen weer meer thuis en is het fijn dat de extra slaapkamer beneden nu eerst door hen gebruikt kan worden. Als stijl van het interieur hebben Martin en Evelien gekozen voor een industriële uitstraling.

Het echte thuis gevoel?

  • Na een drukke dag de houtkachel aansteken en met zijn allen om het vuur zitten
  • Lekker op de bank tv kijken in de avond 
  • Onze keuken, waar wordt gekookt, geproost en de dag wordt besproken
Thuis als nergens anders

Thuis als nergens anders

Van starter tot senior; Samen creëren we jouw thuis helemaal naar wens. Want, met prefab houtskeletbouw volgens VDM Woningen zijn duizenden unieke combinaties mogelijk. Jouw droomhuis? Je bouwt het met VDM! Maak een vrijblijvend afspraak met een van onze adviseurs of download de brochure.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

 VDM Woningen bouwt al bijna anderhalve eeuw duurzame, hoogwaardige en energiezuinige woningen. Circa 250 per jaar. Dat doen we vanuit onze vestiging in Drogeham (Friesland). En daar zijn we best wel trots op. Al noemen we dat zelf liever 'Grutsk'.

Wij zijn VDM