Ga naar inhoud
Logo
Logo

Word jij onze Eigen Aardige collega?

Projectleider

Als projectleider zet jij samen met collega’s van de afdeling projecten de schouders onder grote- en kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Wie zijn wij?

Wij zijn niet het eerste het beste bouwbedrijf. VDM Woningen is al bijna anderhalve eeuw geworteld in het Friese Drogeham. Vanuit hier bouwen we dagelijks op geheel Eigen Wijze aan woningen waar bewoners jaren met veel plezier en comfort thuiskomen. We laten ons ambacht voor ons spreken, staan met onze voeten in de klei en gaan voor elkaar door het vuur. Fatsoenlijk, eerlijk, correct, nuchter en recht door zee. Daar kun je ons elke dag weer aan herkennen.

 


Wat ga jij doen?

Als projectleider weet je raad met het in de markt zetten van woningbouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces binnen onze projecten, van voorbereiding tot en met het uitvoeringstraject. Je bewaakt de projectplanning en draagt zorg voor tijdige oplevering van financiële overzichten. Je onderhoudt kwalitatieve en duurzame relaties met opdrachtgevers zoals overheden, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars en architecten. Intern werk je nauw samen met de afdelingen werkvoorbereiding Bouw en Prefab, Planning & Uitvoering en Verkoop.

 


Wat vragen wij?

  • HBO-werk en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ervaring in de functie.
  • Ervaring binnen de bouwsector, in zowel kleine- als grootschalige projectontwikkeling
  • Kennis en inzicht op gebied van de woningmarkt alsmede van procedurele zaken als bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent ambitieus en flexibel

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie met gepaste beloning
  • Voldoende mogelijkheden voor eigen ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een collegiale en plezierige werkomgeving
  • En niet geheel onbelangrijk: gezamenlijke personeelsactiviteiten

Kom jij ons team versterken?

Stuur je cv met motivatie naar emailadres hrm@vdmwoningen.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze HRM afdeling op telefoonnummer: 0512 – 57 12 34.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact met ons op