Ga naar inhoud
Logo
Logo

Word jij onze Eigen Aardige collega?

Klantenbegeleider

Heb jij ervaring in klantenbegeleiding, werkvoorbereiding en/of uitvoering in de bouwsector? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken een nieuwe vdm’er die ons team komt versterken!

Wie zijn wij?

Wij zijn niet het eerste het beste bouwbedrijf. VDM Woningen is al bijna anderhalve eeuw geworteld in het Friese Drogeham. Vanuit hier bouwen we dagelijks op geheel Eigen Wijze aan woningen waar bewoners jaren met veel plezier en comfort thuiskomen. We laten ons ambacht voor ons spreken, staan met onze voeten in de klei en gaan voor elkaar door het vuur. Fatsoenlijk, eerlijk, correct, nuchter en recht door zee. Daar kun je ons elke dag weer aan herkennen.

 


Vacature klantenbegeleider

Wat ga jij doen?

Na verkoop word jij verantwoordelijk voor de realisatie van de woning conform wensen van de koper. Als klantenbegeleider stel je de koper op de eerste plaats en begeleid je hen tijdens het bouwproces. Jij fungeert als aanspreekpunt en schakel tussen koper en onze interne afdelingen. Daarnaast heb je regelmatig contact met externe betrokkenen, zoals gemeenten, onderaannemers, leveranciers en nutsbedrijven.

In het proces sta jij de koper bij in de keuzes die gemaakt moeten worden en je zorgt ervoor dat deze keuzes worden vertaald naar de betrokken afdelingen. Tijdens de uitvoering bewaak je of de uitvoering verloopt zoals afgesproken en houdt de koper hiervan op de hoogte, met als resultaat een tevreden klant!

 


Wat vragen wij?

  • MBO-werk en denkniveau met relevante opleiding (richting bouwkunde) en/of ervaring in de functie
  • Uitstekende samenwerkingsvaardigheden, klantvriendelijk, stressbestendig en administratief punctueel
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent ambitieus en flexibel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

  • Samenwerking met een ervaren en enthousiast team
  • Een uitdagende functie met gepaste beloning
  • Mogelijkheden voor eigen ontwikkeling
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • En niet geheel onbelangrijk: gezamenlijke personeelsactiviteiten

Kom jij ons team versterken?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur je cv met motivatie naar emailadres hrm@vdmwoningen.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze HRM afdeling op telefoonnummer: 0512 – 57 12 34.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact met ons op