Villabouw | Een echte villa bouwen

Laat ons jouw uiterst energiezuinige villa bouwen
Voor villabouw ben je bij VDM Woningen aan het juiste adres. In ruim honderd jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een zeer erkentelijk bouwer van villa’s. Een goede naam die we nog elke dag met volle toewijding hoog houden. Kwaliteit en jouw wensen staan daarbij voorop.

Onze villabouw is te typeren als riant en uiterst stijlvol, maar ook zijn onze woningen zeer energiezuinig. Daar komt bij dat dankzij onze geperfectioneerde bouwtechniek jouw villa in relatief korte tijd wordt opgeleverd. Voordelen die je terugziet in de prijs van jouw woning. We leggen je graag uit waar die winst in zit.

Moderne vs. traditionele villabouw
Bij VDM Woningen bouwen we jouw villa volgens een moderne, zeer efficiënte houtskeletbouw-techniek. Op basis van jouw wensen prefabriceren we de casco-elementen in onze fabriek in Drogeham. Dit gebeurt door ervaren vakmensen onder de beste omstandigheden. Als alle elementen -zoals de vloer, dakopbouw en wanden- vervaardigd zijn, vervoeren we ze naar jouw kavel. Daar bouwen we in maximaal 48 uur een volledig dicht woningcasco. Hierin schuilt de grote winst in tijd en kosten ten opzichte van traditionele bouw.

Villa van hoogwaardige kwaliteit
Onze bouwmethode komt niet alleen de bouwsnelheid en prijs van jouw villa ten goede; ook de kwaliteit. Want waar bij traditionele bouw alles wordt opgebouwd buiten op de bouwplaats, krijgen vocht, wind en vorst in ons bouwproces geen enkele kans. Hierdoor blijven gebreken uit en zijn de faalkosten nihil.

Energiezuinige villa bouwen
Jouw villa rusten wij uit met de modernste, energiebesparende technieken. Zo is jouw villa voorzien van een lucht-water warmtepomp. Dit in combinatie met de hoge isolatiewaarde maakt jouw villa een energiezuinig.

Villabouw in jouw eigen stijl
VDM Woningen heeft een breed aanbod aan uiterst stijlvolle villa's. Heb je jouw droomvilla gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat deze aan al jouw wensen voldoet.

Jouw villa:
-       Riant en stijlvol zoals een villa betaamt
-       Luxe sanitair
-       Zeer energiezuinig
-       Snel realiseerbaar
-       Uitgevoerd volgens uw wensen
-       Villabouw met zeer gunstige prijs

Wil je meer weten over villabouw van VDM Woningen, download dan onze brochure.