Kavel met vrijstaande woning

Kavel met vrijstaande woning

Vrijstaand
Plaats/wijk: Heerenveen / Skoatterwâld Prijs:€ 299.900,00

Aan de rand van de wijk Skoatterwâld, aan de Trui Jentinkweg, staan inmiddels drie bijzondere woningen. Één woning ontbreekt nog in deze prachtige reeks. Zoek jij een woning in een natuurlijke omgeving? Dan is de kans groot dat je je hier thuis voelt!

Wat is er bijzonder aan deze woning?
VDM Woningen heeft een eigentijdse woning ontworpen, welke je vervolgens met ons naar eigen smaak verder kan ontwikkelen. De basiswoning heeft twee bouwlagen, royale raampartijen en een garage dakopstand inclusief pergola met een mogelijkheid tot dakterras. 

Lekker ruim wonen
Door de royale raampartijen geniet je optimaal van de omgeving en je tuin. Je bepaalt zelf de indeling van de begane grondvloer. Wil je een ruime lichte woonkamer waarbij de tuin onderdeel wordt van jouw leefomgeving of kies je voor een prachtige woonkeuken aan de tuinzijde? Het is allemaal mogelijk.

De woning is standaard voorzien van een geschakelde garage welke voor verschillende doeleinden kan dienen. Wil je een slaapkamer op de begane grond of een extra kamer als hobbykamer? Beide is mogelijk.

Samengevat hebben de keuzemogelijkheden onder andere betrekking op:

  • het verlengen van de woning aan voor- en/of achterzijde;
  • tuin- of straatgericht wonen;
  • erker aan de zijkant van de woning;
  • grote diversiteit aan dakopbouwen op de garage;
  • slaapkamer op begane grond;
  • verlengen en verbreden garage;
  • extra raamkozijnen in de woning.

Warme tinten, een rustige uitstraling
Het ontwerp is het gevolg van een stijlvolle architectuur. De gevel van de woning wordt gemetseld in warme grijstinten. De kleur van deze stenen, in combinatie met de warme tinten van de houten detailleringen, geeft de woning een rustige en eigentijdse uitstraling.

Bekijk hier de plattegrond van de woning. 

nr. status kavelopp. woonopp. inhoud kamers prijs
2 Verkocht 420 m² 118 m² 515 m³ 4 € 299.900,00

Foto's