Wildervank - Woellust

In de woonwijk Woellust in Wildervank realiseert VDM Woningen binnenkort 4 vrijstaande woningen en 8 halfvrijstaande woningen. 

De verkoop van de in totaal 12 woningen start halverwege mei.

Houd onze website en/of die van Suurland Makelaardij in Veendam en Huize Bier Makelaars in Annen in de gaten voor de exacte start verkoop datum op locatie. 

Wildervank - Woellust
Het plan is genoemd naar het buitenverblijf “Woellust” van een rijke familie uit de stad Groningen dat in de 18e eeuw op deze plek stond. Het is een eeuwenoud gebied met een eigen karakter. Woellust wordt gekenmerkt door een ruime opzet met veel water en groen. 

Het dorp Wildervank heeft alle voorzieningen op een steenworp afstand. Nabij Wildervank ligt namelijk Veendam met een levendig centrum en uitgebreid aanbod van winkels en gezellige eetgelegenheden. Voor rust, ruimte en natuur zit u ook goed in Wildervank. Nabij Wildervank ligt het prachtige natuurgebied Borgerswold met waterpartijen, bossen en volop recreatiemogelijkheden.
Woellust ligt op een steenworp afstand van de stedelijke voorzieningen van Veendam en op circa 20 auto- of treinminuten van de stad Groningen. De stad Assen kan via de verdubbelde N33 in 20 minuten worden bereikt.

De woningen
De vier stijlvolle vrijstaande woningen zijn zeer royaal. Hierdoor bieden ze een zee aan leefruimte. De woningen staan op een perceel van 460 tot 490 m2 en kenmerken zich door vele mooie details.

De acht halfvrijstaande woningen zijn erg ruim te noemen. Op alle fronten heeft het ontwerp aandacht voor detail. Om te beginnen heeft de woning een maat gekregen waarin een riante woonkamer en een ruime keuken passen. Op de verdieping is plaats voor drie slaapkamers, waarbij de master bedroom een inloopkast krijgt. Verder is er een meer dan ruime badkamer en een aparte wasruimte met plaats voor wasmachine en droger.

Foto's