Wiarda - de Klimme

VDM Woningen realiseert 4 halfvrijstaande en 6 rijwoningen aan de Klimme in Wiarda. 

Fier yn Wiarda
De karakteristieke woningen binnen ‘Fier yn Wiarda’ zijn woningen om trots op te zijn. De woningen zijn stijlvol en ademen een historische sfeer uit. Met een diepe achtertuin gelegen aan het water is het hier ultiem genieten!
De woningen worden gerealiseerd aan de Klimme in Wiarda. Deze straat ligt aan de noordoostelijke rand van Wiarda en verwijst naar de klim tijdens de sprong van de Fierljepsport.
Binnen ‘Fier yn Wiarda’ grenst elke kavel aan open vaarwater. U heeft de mogelijkheid om een aanlegsteiger in uw achtertuin te realiseren. Hiermee kunt u met uw boot iedere gewenste richting opvaren.

Op ontdekkingstocht in de omgeving
Varen met uw boot, wandelen, fietsen of zwemmen kan heel dichtbij huis. In de wijk Zuiderburen, op loopafstand van Wiarda zijn alle gewenste voorzieningen zoals een supermarkt, basisscholen, kinderopvang, openbaar vervoer, een sportcomplex en diverse winkels. In de directe omgeving van Wiarda is van alles te beleven. Vanuit Wiarda fiets je in ongeveer een kwartier naar de bruisende binnenstad. Hier is genoeg te zien, te doen en te ontdekken! Ook op iets grotere afstand van Wiarda heeft u volop keus aan recreatiemogelijkheden: zonnen aan het meer van de Grote Wielen of dolen in het bos bij Tytsjerk.

Centraal gelegen
Met de auto is Wiarda een prima uitvalsbasis. De Drachtsterweg, waar Wiarda aan grenst, vormt de verbinding tussen de Haak om Leeuwarden (N31, A31 en A32) waardoor steden als Drachten, Heerenveen en Sneek binnen handbereik liggen.

Verkocht It Skipperhûs - halfvrijstaande woningen

It Skipperhûs - halfvrijstaande woningen

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 342 m² Plaats/wijk: Leeuwarden / Wiarda Prijs: n.n.b.
Meer informatie
Verkocht It Pakhûs - rijwoningen

It Pakhûs - rijwoningen

Rijwoning
Kavelopp: 227 tot 325 m² Plaats/wijk: Leeuwarden / Wiarda Prijs: n.n.b.
Meer informatie