Waterrijck wonen - Veendam

In de groeiende woonwijk 'Buitenwoel' in Veendam verrijzen 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen aan het water. In samenwerking met Zethoven|Hornstra realiseren we op deze unieke locatie woningen die vele uitbreidings- en indelingsmogelijkheden hebben.

Waterrijck Wonen
De 12 halfvrijstaande woningen worden gerealiseerd op ruime kavels en mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval. Het is mogelijk om de woning te voorzien van een badkamer en slaapkamer op de begane grond, waardoor de woning aansluit bij eventuele wensen voor de toekomst.  

Duurzaam wonen
De geheel gasloze woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van de modernste installaties. Zo worden alle woningen volledig gasloos gebouwd, worden de woningen standaard voorzien van een luchtwaterwarmtepomp, balansventilatie met een WTW-unit, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping met topkoeling, een groot aantal zonnepanelen, perfecte isolatie, HR+++ (triple) beglazing en voldoen ze aan de nieuwste bouweisen. Hierdoor heeft de woning een prettig binnenklimaat en ervaar je maximaal wooncomfort.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van Waterrijck Wonen in Veendam

5 beschikbaar Halfvrijstaande woning

Halfvrijstaande woning

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 271 tot 505 m² Plaats/wijk: Veendam / Buitenwoel Prijs: € 359.900 tot € 373.000
Meer informatie