Vaassen - De Pirk

In woonwijk 'De Pirk' realiseert VDM Woningen binnenkort 10 royale halfvrijstaande woningen. 
Vanaf Donderdag 18 april a.s. kunt u gratis een brochure downloaden vanaf deze pagina of kunt u terecht voor meer informatie bij Ligtenberg Makelaars in Vaassen aan de Talhoutweg 32.

Vaassen
Vaassen is centraal gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle en ligt aan de rand van de Veluwse bossen. Het is een sfeervolle plek, midden in het prachtige groen van de Veluwe. ‘De Pirk’ is een jonge woonwijk, gelegen net buiten het centrum van Vaassen. Kortom; een plek om nooit meer weg te willen! 

Vaassen is met Apeldoorn, Deventer en Zwolle binnen handbereik, ook nog eens zeer centraal gelegen. Met de auto zit je direct op de A50, vanwaar je in ongeveer 20 minuten in Apeldoorn bent en in 30 minuten in Deventer of Arnhem arriveert.

Indeling 
Begane grond: via de ruime hal met toilet betreedt u de straatgerichte woonkamer en de open keuken met deur naar de tuin. De royale bijkeuken biedt plaats aan de wasmachine aansluiting en de technische installaties. 
Eerste verdieping: via een de trap bereikt u de overloop. Op de verdieping is ruimte voor twee slaapkamers, een hobbykamer en een badkamer. 

De woningen zijn erg royaal te noemen. Op alle fronten heeft het ontwerp aandacht voor detail. Om te beginnen heeft de woning een maat gekregen waarin een riante woonkamer en ruime keuken passen. Op de verdieping is plaats voor drie slaapkamers, waarbij de master bedroom een inloopkast krijgt. Verder is er een meer dan ruime badkamer en aparte wasruimte met plaats voor de wasmachine en droger. De zolder is groot genoeg om in te richten als extra slaapkamer, werk- of sportruimte waarbij voldoende opslagruimte overblijft. Om de woning nog completer te maken hebben we een scala aan opties ontwikkeld, zoals een garage, carport en verschillende indelingsopties. 

 

 

 

Foto's