Uithuizen - Gilderij

In het open landschap tussen de stad Groningen en de Waddenzee wordt in Uithuizen een nieuwe woonbuurt gecreëerd met 12 ruime halfvrijstaande woningen. De woningen worden in een halve-maanvorm gepositioneerd met een groen hart in het midden. Een ideale woonbuurt, geïnspireerd door de architectuur van de naastgelegen Ambachtschool, voor alle generaties. Ontdek de rust en ruimte van het kustgebied en vind hier jouw nieuwe thuis.

Kustgebied met dijken en kwelders
Uithuizen is één van de grootste en meest noordelijke plaatsen van het Groningse Hogeland. In een omgeving met weidse uitzichten en een kustgebied met dijken en kwelders geniet je van rust en ruimte. Een prachtige omgeving om in te recreëren met een zeer uitgebreid fiets- en wandelnetwerk. In deze streek zijn vanaf half april tot in mei ook fraaie tulpenvelden te zien.

Uithuizen
Het dorp Uithuizen kenmerkt zich door het fraaie landschap met weidse uitzichten, de aanwezigheid van voorzieningen, de rust en beperkte afstand tot de stad Groningen. Een heerlijke plek om te wonen, maar ook om erop uit te trekken. Uithuizen telt bijna 5.500 inwoners en is een kerndorp voor de omliggende plaatsen. Daardoor kent het dorp vele voorzieningen, zoals winkels, scholen en verenigingen. Met een eigen trein- en busstation is het dorp ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Uithuizen is daarnaast vooral bekend omdat hier één van de mooiste historische trekpleisters van Groningen staat en dat is Steenhuis Menkemaborg. Dat is een prachtig omgracht Steenhuis dat haar oorsprong heeft in de 14e eeuw.

12 beschikbaar Woningtype Smidse

Woningtype Smidse

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 287 tot 783 m² Plaats/wijk: Uithuizen / Prijs: € 332.500 tot € 370.000
Meer informatie