Uithuizen - Gilderij

In het open landschap tussen de stad Groningen en de Waddenzee wordt in Uithuizen een nieuwe woonbuurt gecreëerd met 6 ruime halfvrijstaande woningen. De woningen worden in een halve-maanvorm gepositioneerd met een groen hart in het midden. Een ideale woonbuurt, geïnspireerd door de architectuur van de naastgelegen Ambachtschool, voor alle generaties. Ontdek de rust en ruimte van het kustgebied en vind hier jouw nieuwe thuis.

Woningtype Smidse
De woningen van het type Smidse kunnen in een gezins- of levensloopgeschikte variant gerealiseerd worden. Uithuizen kenmerkt zich door rode baksteen architectuur. Om een gevarieerd beeld binnen het project te creëren zijn de woningen uitgevoerd in twee verschillende kleurencombinaties.

In het kort

  • gezinswoning of levensloopgeschikte woning
  • energielabel A+++
  • Incl. keukencheque t.w.v. €6.350,-
  • 6 zonnepanelen
  • 3 ruime slaapkamers
  • parkeren op eigen erf
  • aardbevingsbestendig

Kustgebied met dijken en kwelders
Uithuizen is één van de grootste en meest noordelijke plaatsen van het Groningse Hogeland. In een omgeving met weidse uitzichten en een kustgebied met dijken en kwelders geniet je van rust en ruimte. Een prachtige omgeving om in te recreëren met een zeer uitgebreid fiets- en wandelnetwerk. Uithuizen telt bijna 5.500 inwoners en is een kerndorp voor de omliggende plaatsen. Daardoor kent het dorp vele voorzieningen, zoals winkels, scholen en verenigingen. Met een eigen trein- en busstation is het dorp ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

Interesse?
Is jouw aandacht getrokken voor één van deze halfvrijstaande woningen? Download de projectbrochure voor meer informatie en/of neem contact op met Lamberink Makelaars

2 beschikbaar Woningtype Smidse

Woningtype Smidse

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 245 tot 520 m² Plaats/wijk: Uithuizen / Ambachtsschoolstraat Prijs: € 302.500 tot € 327.500
Meer informatie