Schoolstraat - Een

In het Drentse dorp 'Een' realiseren wij 12 woningen in samenwerking met BruZan Ontwikkeling. In dit project heb je de keuze uit 3 typen woningen, verdeeld over twee kleinschalige blokken, haaks op elkaar aan een binnentuin. Aan het eind van de tuin zijn parkeerplaatsen gevestigd.

De woningen staan op de plek van de voormalige dorpsschool. Dat zie je nog een klein beetje terug in het speelse ontwerp van de architect: de raampartijen met een knipoog naar leslokalen, net als bij de oude school een langgerekt bouwvolume met een hoger deel en een lager deel. Goed voor het buurtgevoel: de woningen voor senioren, starters en gezinnen kijken allemaal uit op dezelfde, gezamenlijke tuin. Geen onderscheid in bouwstijl en kleurgebruik (frisgroene voordeuren en kozijnen), wel in indeling en aantal slaapkamers. 

Leuk om te weten: de drie woningtypen zijn vernoemd naar drie voormalige onderwijzers uit de prille begintijd van de school: Hoogsteen, Venema en Willemse.

Duurzame voorzieningen

  • Gasloos 
  • Zonnepanelen
  • Moderne installaties
  • HR++ glas
  • Incl. sanitair en tegelwerk

Kleinschalige buurt met bijzonder mooie binnentuin
Wat wil je nog meer van een huis? Goed wonen, dorpssfeer, eindeloos veel natuurschoon in de omgeving, altijd wel een beetje vakantiegevoel. In het Drentse dorp Een (iets meer dan 800 inwoners) mag je meegenieten van een unieke combinatie. Maak de optelsom: een energiezuinige en duurzame nieuwbouwwoning in een kleine gemeenschap met veel saamhorigheid. Plus natuurschoon in alle windrichtingen en in alle soorten: onder andere het intieme beekdal van de Drentsche Aa of Grote Diep, de oude veenkoloniën en het uitgestrekte Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van het land.  

Geinteresseerd?
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: www.schoolstraateen.nl.

2 beschikbaar Woningtype Hoogsteen

Woningtype Hoogsteen

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 124 tot 230 m² Plaats/wijk: Een / Schoolstraat Prijs: € 355.000 tot € 365.000
Meer informatie
5 onder optie Woningtype Willemse

Woningtype Willemse

Rijwoning
Kavelopp: 121 tot 163 m² Plaats/wijk: Een / Schoolstraat Prijs: € 240.000 tot € 247.500
Meer informatie
1 beschikbaar Woningtype Venema

Woningtype Venema

Rijwoning
Kavelopp: 160 tot 221 m² Plaats/wijk: Een / Schoolstraat Prijs: € 340.000 tot € 357.500
Meer informatie