Ratelwacht - Drachten

Wil jij wonen op een plek waar alle voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig zijn? In één van de 8 halfvrijstaande woningen vind jij jouw nieuwe thuis. De woningen zijn zowel als levensloopgeschikte- en starterswoning ontworpen. De roodbruine steen in combinatie met de gevelvlakken van houtcomposiet geven de woning een warme en eigentijdse uitstraling. Hier kom je elke dag met veel plezier thuis en geniet je van het comfort dat jouw woning te bieden heeft.

Thuiskomen in Drachten
Drachten heeft alles wat je mag verwachten van een stad: van winkelketens tot onderwijsinstellingen en  restaurants om de hoek. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen als het gaat om kunst, cultuur, sport en muziek. Voor rust, ruimte en natuur zit je ook goed in Drachten. De omgeving kenmerkt zich door de uitgestrekte landerijen, waterrijke streken en mooiste natuurgebieden. Drachten heeft daarnaast uitstekende auto en busverbindingen.

Interesse? 
Is jouw interesse gewekt voor één van de halfvrijstaande woningen van project Ratelwacht? Download voor meer informatie onze brochure of neem contact op met Makelaardij Hoekstra

3 beschikbaar Woningtype Lesta

Woningtype Lesta

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 271 tot 287 m² Plaats/wijk: Drachten / Ratelwacht Prijs: € 312.000 tot € 315.000
Meer informatie