Ratelwacht - Drachten

Duurzaam wonen op een plek waar alle voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig zijn? In één van de 8 halfvrijstaande woningen vind jij jouw nieuwe thuis. De woningen hebben een warme en eigentijdse uitstraling door de roodbruine steen in combinatie met de houten gevelbekleding. Hier kom je elke dag met veel plezier thuis en geniet je van het comfort dat jouw woning te bieden heeft.

Thuiskomen in Drachten
Wonen op steenworp afstand van alle voorzieningen, maar ook dichtbij de natuur? In Drachten is dit mogelijk. Drachten is na Leeuwarden de grootste plaats in Friesland. Een ideale plek om te wonen, maar ook om erop uit te trekken. Drachten heeft alles wat je mag verwachten van een stad: van winkelketens tot onderwijsinstellingen en restaurants om de hoek. Ratelwacht is een gezellige woonstraat op een centraal gelegen plek in Drachten tussen veel voorzieningen. De woningen zijn gesitueerd aan een verkeersluwe parallelweg en kijken uit op een groenstrook. Op eigen erf is er voldoende parkeergelegenheid.

Warm en eigentijds
De halfvrijstaande woningen vormen een knusse woonbuurt met een warme uitstraling door de roodbruine steen in combinatie met het natuurlijke hout. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer met open keuken. Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en een grote badkamer. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt optioneel een extra slaapkamer.

In het kort

  • Gasloos en energiezuinig
  • Warmtepomp en zes zonnepanelen
  • Optioneel energieneutraal
  • Grote tuin op het zuidwesten
  • Warme en eigentijdse uitstraling

Interesse?
De inschrijfperiode is inmiddels verlopen. Ben je te laat met inschrijven, maar toch geïnteresseerd? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra voor de status van de verkoop van de woningen.

5 beschikbaar Woningtype Mondo

Woningtype Mondo

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 271 tot 287 m² Plaats/wijk: Drachten / Ratelwacht Prijs: € 339.500 tot € 345.500
Meer informatie