Opende - Kompaslocatie TIMM H

18 TIMM H en TIMM HXL woningen in Opende op de Kompaslocatie. 

Maandlast vanaf € 541,- per maand.*

Opende is het meest westelijk gelegen dorp van de provincie Groningen. Het dorp heeft ruim 2800 inwoners. Het is een knus dorp omringd door natuur. Het dorp beschikt over rijksmonumenten en faciliteiten als een supermarkt, meubelhandel, theater, basisschool en een multifunctioneel centrum. Opende heeft daarnaast een rijk verenigingsleven. Opende ligt centraal gelegen. Binnen 30 minuten ben je met de auto in Leeuwarden, Drachten en Groningen.

TIMM is compleet, duidelijk en betaalbaar wonen. Compleet betekent dat TIMM standaard is voorzien van alle gemakken die nodig zijn om direct na oplevering in je nieuwe huis te wonen. Bij TIMM weet je vooraf precies wat je krijgt, dat je daar direct gebruik van kan maken en wat het totaal kost. Dat is pas compleet! Bij dit woonconcept draait alles om duidelijkheid en betaalbaarheid. Energiezuinigheid en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige duurzame materialen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

De woningen worden met een gasloze installatie  en zonnepanelen uitgevoerd. 

De maandlast berekening is met NHG rente 10 jaar ad 1,49% en volledige annuïteiten aflossing. LET OP: De maandlasten kunnen in uw persoonlijke situatie afwijken. Laat u informeren door uw financieel adviseur. 

3 beschikbaar TIMM H

TIMM H

Rijwoning
Kavelopp: 115 tot 238 m² Plaats/wijk: Opende / Kompaslocatie Prijs: € 171.950 tot € 217.950
Meer informatie