Nije Skoalle - Leeuwarden

Energiezuinig wonen met eigen tuin, parkeerplaats en veel gemeenschappelijk groen. Heerlijk buiten wonen, maar toch in de stad. Dat kan in een van de 12 woningen in het project Nije Skoalle in Leeuwarden.

Aan de Brandemeer in Leeuwarden realiseren wij in samenwerking met Nije Skoalle BV 12 duurzame twee-onder-een-dak-woningen die bij uitstek geschikt zijn als gezinswoningen. Deze woningen maken deel uit van het nieuwbouwplan Nije Skoalle, waarbij ook een voormalig schoolgebouw wordt herontwikkeld tot 13 huurappartementen. De twee-onder-een-dak-woningen zijn onderverdeeld in twee woningtypes die variëren in entreepositie: één met de entree op de kop met een gecombineerde woonkamer keuken. De ander met de entree in het midden met een losse woonkamer en woonkeuken. 

Duurzaam wonen
Alle woningen hebben een A+++ energielabel, zijn voorzien van vloerverwarming, CO2-gestuurd ventilatiesysteem, een eigen warmtepomp en eigen zonnepanelen op het platte dak. Deze all-electric maatregelen zorgen voor lage energielasten. 

Thuiskomen in Leeuwarden
De wijk Bilgaard is een plek waar alle generaties zich thuisvoelen. Op loopafstand zijn meerdere winkel- en onderwijsvoorzieningen bereikbaar en ook het stadcentrum is met 1,5 km dichtbij. De woningen van Nije Skoalle bevinden zich aan de rand van Leeuwarden, tegen het natuurgebied Leeuwarderbos. Een heerlijke plek om te genieten van de natuur. Kortom, in Nije Skoalle woon je duurzaam, tussen het groen en met alle gemakken van de stad. 

Geinteresseerd?
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van Nije Skoalle: www.nijeskoalle.com

 

 

6 beschikbaar Woningtype A

Woningtype A

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 73 tot 129 m² Plaats/wijk: Leeuwarden / Bilgaard Prijs: € 342.500 tot € 365.000
Meer informatie
3 beschikbaar Woningtype B

Woningtype B

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 73 m² Plaats/wijk: Leeuwarden / Bilgaard Prijs: € 340.000 tot € 345.000
Meer informatie
Verkocht Woningtype C

Woningtype C

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 79 tot 129 m² Plaats/wijk: Leeuwarden / Bilgaard Prijs: n.n.b.
Meer informatie