Nieuw-Buinen - Ranonkel

Gelegen op de locatie van de voormalige basisschool " Parkzicht" in een ruim opgezette wijk met veel groen, worden 8 halfvrijstaande woningen gerealiseerd onderverdeeld in 2 verschillende types. 

De woningen aan de Ranonkel betreffen het type " Plevier". De woningen aan de Parklaan betreffen het type 'Kanoet'. Alle woningen zijn geheel gasloos, voorzien van zonnepanelen en daarmee klaar voor de toekomst!

Woningtype Plevier
De woningen van het type Plevier met standaard een garage hebben een ruime, lichte woonkamer, een open keuken, 3 slaapkamers (waarvan 1 met dakkapel) en een complete badkamer op de 1e verdieping. De zolder alwaar ook nog de mogelijkheid is voor een eventuele werkplek/speelhoek bereik je met een vaste trap. De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. U kunt de woning optioneel uitbreiden met een slaap - en badkamer op de begane grond.

Woningtype Kanoet
De woningen van het type Kanoet met standaard een garage hebben een ruime, lichte woonkamer, een open keuken, 3 slaapkamers en een complete badkamer op de 1e verdieping. De zolder alwaar ook nog de mogelijkheid is voor een 4e slaapkamer bereik je met een vaste trap. De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. U kunt de woning desgewenst optioneel uitbreiden.

Geïnteresseerd?
Vraag het inschrijfformulier aan bij Wim Stuursma Makelaardij. 

Verkocht Kanoet

Kanoet

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 273 tot 286 m² Plaats/wijk: Nieuw-Buinen / Prijs: n.n.b.
Meer informatie
Verkocht Plevier

Plevier

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 273 tot 286 m² Plaats/wijk: Nieuw-Buinen / Prijs: n.n.b.
Meer informatie