Tussenwoningen

Tussenwoningen aan het Woldmeer

Tussenwoning
Plaats/wijk: Meerstad / Tersluis Prijs:€ 0,00

7 TUSSEN WONINGEN AAN HET WOLDMEER

Je hebt keuze uit 7 tussenwoningen. Opvallend: de woningen kennen dezelfde u-vormige opzet als een halfvrijstaande woning. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De master bedroom strekt zich uit over de volle breedte van het huis. Zo is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld een inloopkast te creëren. Veel ramen op de eerste verdieping lopen door tot op de vloer. Hierdoor geniet je van mooie vergezichten.

Tussenwoningen
Bij de tussenwoningen heb je de keuze tussen een langskap of een dwarskap. Alle tussenwoningen hebben een berging en parkeerruimte voor 2 auto’s. Beide woningtypen hebben ruime openslaande tuindeuren, wat voor veel licht in huis en een wijds uitzicht naar buiten zorgt. De woningen met een dwarskap zijn op elke woonlaag 60 cm langer aan de voorzijde, waardoor het gevelaanzicht verspringt. Op zolder heb je bij die woningen bovendien extra veel ruimte door de dakopbouw. Enkele woningen met een langskap beschikken over een dakkapel voor extra ruimte op de eerste verdieping.

Herkenbare elementen
Alle woningen krijgen een tuinmuurtje met huisnummer, als herkenbaar element voor het hele plan. Dit markeert het toegangspad naar de voordeur.  De tussen- en hoekwoningen krijgen daarnaast nog een gemetselde bloembak in de voortuin als afscheiding naar de buren. Welke woning past het beste bij jou?

 

nr. status kavelopp. woonopp. inhoud kamers prijs
2 Verkocht 217 m² 134 m²
3 Verkocht 216 m² 132 m²
4 Verkocht 215 m² 146 m²
10 Verkocht 201 m² 146 m²
11 Verkocht 201 m² 146 m²
12 Verkocht 201 m² 132 m²
13 Verkocht 201 m² 134 m²

Foto's