Meerstad - Royale gezinswoningen

Vijf zeer royale (half)vrijstaande gezinswoningen aan de Meeroeverslaan met de achtertuin op het westen aan de Kwelvaart gelegen.

Natuur, Wonen en meer..
Wakker worden tussen het ruisende riet, je dag beginnen met een frisse duik in het Woldmeer en 's avonds op de fiets naar de stad voor een gezellig etentje of een theatervoorstelling. In Meerstad kan dit allemaal, want je woont er middenin de natuur met tegelijkertijd het bruisende centrum van Groningen om de hoek.

Meeroevers
In de gewilde groene en waterrijke wijk Meerstad komen aan de Meeroeverslaan 3 vrijstaande en 2 halfvrijstaande woningen met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 170 m². De lommerrijke Meeroeverslaan ligt als groene "ruggengraat" van west naar zuid in het hart van Meeroevers. De laan is ruim opgezet en aan de achterzijde sluiten de kavels aan op de Kwelvaart. Het is het gedeelte van Meerstad wat nagenoeg is afgerond. Hier woont u in buurt die "af" is.

Royale gezinswoningen
De woningen kenmerken zich door een mooie stevige bakstenen gevel, grote raamopeningen voor een modern woongevoel en veel licht in de woning. Op de begane grond is een riante woonkamer en ruime halfopen keuken. Op de verdieping en zolder is plaats voor drie tot vijf slaapkamers en een ruime badkamer. Kortom, een hele fijne woning voor gezin.

Foto's