Meerstad - Tersluis

11 Parkvilla 's in Tersluis - vlek 17

Buitenleven in de stad
Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen 11 parkvilla’s voor levensgenieters en/of liefhebbers van levensloopbestendig wonen of bijvoorbeeld thuiswerkers. 

De parkvilla's zijn uitgevoerd met 2 of 3 woonlagen, al naar gelang uw gezinssituatie en woonwens. Oftewel de Gelijkvloers+ variant of de Family XL variant. Welke variant past het beste bij uw gezinssituatie en uw wensen? 

Ontspannen wonen met vrij uitzicht over het groen
De woningen komen prachtig te liggen aan de rand van Ter Sluis met vrij uitzicht over het groen. Daarnaast is de ligging dichtbij de sluis, het nader uit werken park, het haventje en het strand. Gun uzelf deze woonomgeving van rust en ruimte. Hier laat u de drukte van (werk)dag achter u en komt u tot rust. Het ultieme vakantiegevoel gewoon bij thuis. De woningen komen op ruime kavels met zeer diepe tuinen , gelegen op het westen of oosten. 

Meer informatie over deze prachtige parkvilla’s en over de wijk Tersluis in Meerstad leest u op de website van nieuwbouwgroningen.nl

Verkocht Family XL

Family XL

Vrijstaand
Kavelopp: 560 m² Plaats/wijk: Meerstad / Tersluis Prijs: n.n.b.
Meer informatie
Verkocht Family XL Duo

Family XL Duo

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 415 tot 430 m² Plaats/wijk: Meerstad / Tersluis Prijs: n.n.b.
Meer informatie