halfvrijstaande woningen Meerstad

Groots Wonen aan de Kwelvaart

Twee-onder-één-kap
Plaats/wijk: Groningen / Meerstad - Meeroevers Prijs:€ 0,00

De vijf familiewoningen aan de Kwelvaart zijn royaal opgezet met als doel optimaal gebruik te maken van de kwaliteiten van de locatie zoals oriëntatie van de tuin op het water. Alle voortuinen zijn omlijnd met groen, waardoor een rustig beeld ontstaat in de straat.

In de woning staan de eet- en woonkamer in open verbinding tot elkaar, waarin een riante leefhoek en een ruime keuken passen. De begane grond wordt met buiten verbonden door strategisch geplaatste raampartijen, om het binnen-buiten gevoel te versterken. De erkers geven veel lichtinval en verlengen de eet- of woonkamer en vormen op de verdieping een balkon. Op de verdieping is juist gekozen voor een efficiënte indeling voorzien van drie of vier slaapkamers met een inloopkast bij de masterbedroom, daarnaast zijn er grote raampartijen ingezet zodat men optimaal kan genieten van het uitzicht.

De materiaalkeuze aan de buitenzijde van de woningen, zoals de bakstenen, refereren naar de omliggende bebouwing. Door de nuances in de gevels ontstaat een levendig beeld aan de Meeroeverslaan. In de detaillering zijn bijzondere metselwerkdetails zichtbaar, zoals rondom de kozijnen. De kleurstelling van de gevelmaterialen zijn uit een samengesteld palet tot stand gekomen en zorgen voor een rustig geheel. De woningen hebben ten opzichte van elkaar een herkenbaar karakter maar zijn tegelijkertijd uniek. Elke gevel is afzonderlijk ontwikkeld.

nr. status kavelopp. woonopp. inhoud kamers prijs
3 Verkocht 403 m² 180 m² 720 m³ 5
4 Verkocht 403 m² 180 m² 720 m³ 5

Foto's