Leens

vrije kavels 

Aan de Oosterlaagte en Westerlaagte in Leens zijn nog zeven ruime kavels beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning. Het wierdedorp Leens ligt in het noordwesten van de provincie Groningen en is het bestuurlijk centrum van gemeente De Marne. 

Op één van de kavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren. Ons woningtype Vermont is een populaire vrijstaande woning met een lage goot en een grote keuze aan verschijningsvormen. Evenals ons woningtype Palermo, dit is ook een woning uit de reeks van lage gootwoningen en onderscheidt zich van het voorgaande type door de architectonische uitstraling. De woningtypes Vermont en Palermo bieden we aan in uiteenlopende architectonische stijlen. Uiteraard zijn er nog diverse andere stijlen die mogelijk. Bent u enthousiast geworden vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure aan. 

Met uitzondering van kavelnummer 6 en 7 is het uiteraard ook mogelijk om alleen de kavel af te nemen. Kiest u bij de overige kavelnummers wél voor een VDM Woning dan krijgt u € 1.500,- korting op de kavelprijs. 

De kavels worden opgeleverd inclusief:

  • Overdrachtskosten notaris
  • Kosten kadastraal recht 

Let op: De prijzen zijn exclusief BTW en geldig tot 31 december 2018 

 

5 beschikbaar vrije kavels

vrije kavels

Vrije kavel
Kavelopp: 697 tot 798 m² Plaats/wijk: Leens / Oosterlaagte en Westerlaagte Prijs: € 27.500 tot € 32.500
Meer informatie