Nieuwbouw Sappemeer - IJsbaanlocatie - halfvrijstaand

Deze Fase 2 van het nieuwbouwproject in Sappemeer is geheel verkocht. Fase 3 is nu in verkoop: 4 halfvrijstaande woningen op de IJsbaanlocatie.

Op de voormalige IJsbaanlocatie gaat VDM Woningen 10 halfvrijstaande woningen realiseren, verdeeld over twee fasen. Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het dorp is gelegen aan de A7, het Winschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam.

Het dorp is door zijn goede ontsluitingen een forensendorp bij uitstek. Rondom Sappemeer bevinden zich diverse natuurgebieden waaronder het Zuidlaardermeer. Met ruim 600 hectare aan water is dit het grootste natuurlijke meer in de provincie Groningen. Liefhebbers van surfen, varen, vissen, zeilen en zwemmen komen hier ruimschoots aan hun trekken.

Naast de grote hoeveelheid aan water zijn er in de omgeving ook diverse wandel-, ruiterpaden en een mountainbikeroute. Het dorp Sappemeer is daarnaast van alle gemakken voorzien. Zo liggen er verspreidt in de gemeente diverse winkelcentra en supermarkten, ook zijn er voldoende sportverenigingen en diverse scholen.

Verkocht Halfvrijstaande woningen

Halfvrijstaande woningen

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 254 tot 306 m² Plaats/wijk: Sappemeer / Ijsbaanlocatie Prijs: n.n.b.
Meer informatie