Hurdegaryp - it Súd

In Hurdegaryp realiseert VDM Woningen 4 royale halfvrijstaande woningen. Hurdegaryp is een forensendorp in de gemeente Tytsjerksteradiel. Het is gelegen aan de provinciale weg N355 en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen en Leeuwarden. Het dorp ligt naast de nieuwe centrale as van Dokkum naar Burgum welke aansluit op de N31 richting Drachten. Rondom Hurdegaryp liggen verschillende natuurgebieden.

Ten noorden van het dorp ligt natuurgebied ‘it Bûtenfjild’: een landschap van plassen, poelen, rietvelden en natte hooilanden. Als het ’s winters koud genoeg is wordt op diverse plassen veel geschaatst. Het dorp Hurdegaryp is van alle gemakken voorzien en heeft voorzieningen als sportverenigingen, winkels en scholen. Met de Friese steden binnen handbereik heeft het dorp een zeer gunstige ligging.

Energie(k)loket
VDM Woningen is verbonden aan het Energie(k)loket. Het Energie(k) loket is een initiatief van de gemeente Tytsjerksteradiel en is voor alle (toekomstige) inwoners die meer willen weten over het bouwen van een energiezuinige woning of over het energiezuiniger maken van hun (eigen) woning. Mocht u graag in de gemeente Tytsjerksteradiel willen wonen dan is er ook een ruim aanbod aan vrije kavels in deze gemeente waar VDM Woningen voor u een energiezuinige woning realiseren. U kunt kiezen uit een groot assortiment aan woningtypes.

Verkocht Halfvrijstaande woning

Halfvrijstaande woning

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: 273 tot 287 m² Plaats/wijk: Hurdegaryp / it Súd Prijs: n.n.b.
Meer informatie