Woning

Wonen aan het Woldmeer

Bekijk video

''Elke woning heeft zijn eigen karakter. De individualiteit van de woningen is zichtbaar in de variatie in kapvorm en de verschillende gevelkleuren.''

Wonen aan het Woldmeer

24 unieke woningen aan het water

In samenwerking met ontwikkelaar Slokker bouwden wij 24 unieke woningen aan het prachtige Woldmeer in Tersluis, Meerstad. Wonen aan het water en met de stad dichtbij. Hier kunnen bewoners genieten van ruimte, groen en een open vaarverbinding. Elke woning heeft een eigen karakter door de variatie in kapvorm en gevelkleuren. Al deze unieke woningen vormen uiteindelijk een speels nieuwbouwplan. Om de bewoners optimaal van de omgeving te laten genieten, zijn grote raampartijen geplaatst. 

Vakmanschap schuilt in de details

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM