Woning

Wonen aan het water in Wiarda

''Wiarda: het karakter van een verzameling Friese dorpen in een weids landschap met veel water. ''

Wonen aan het water in Wiarda

12 woningen met een dorps karakter

In Wiarda is het landelijk wonen aan het water op steenworp afstand van de stad Leeuwarden. De 12 halfvrijstaande en geschakelde woningen onderscheiden zich architectonisch van elkaar. Symmetrische en asymmetrische halfvrijstaande woningen én een blok van vier bijzondere rijwoningen, samengevoegd in een pakhuisachtig pand. Ritmiek, materiaalkeuze en de juiste verhoudingen zijn ingezet om een historische sfeer op te roepen binnen een hedendaags ontwerp. 

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM