Woning

Wonen aan de Jaspis

Bekijk video

''De Jaspis in Drachten is een bijzonder project door het unieke karakter en exclusieve ligging. De kavels grenzen namelijk direct aan het water.''

Wonen aan de Jaspis

10 halfvrijstaande woningen direct aan het water

De 10 royale woningen aan de Jaspis in Drachten kenmerken zich door de bijzondere ligging aan het water en het unieke karakter van de woningen. De architectuur van de woningen heeft een sterke samenhang met de aanwezige natuur. De materialen, kleuren en vormen passen bij de groene omgeving. De grijsbruine steen, de antraciete gevelbekleding en dakpannen geven de woningen ook nog eens een chique karakter.  

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM