Woning

33 energiezuinige huurwoningen in Sneek

Bekijk video

''In de gevelbekleding van de woningen zijn schakeringen opgenomen, waardoor eigenzinnige boomvormen uit de achtergrond lijken te springen.''

Een knipoog naar het beeld van de bosrand

33 energiezuinige huurwoningen in Sneek

Woningcorporatie Accolade vond in ons de partner voor de ontwikkeling van 33 betaalbare en kwalitatief hoogwaardige huurwoningen aan de Furmerusstraat in Sneek. Bij dit project is extra zorg besteed aan de ontwikkeling van huurwoningen in combinatie met zorgvuldige communicatie met de omwonenden en toekomstige huurders. Het ontwerp van de woningen verwijst naar het beeld van de bosrand, waarin natuurlijk kleurverloop van donker tot lichtgroen de horizon vormt. Daarin zijn schakeringen opgenomen, waardoor eigenzinnige boomvormen uit de achtergrond lijken te springen. 

 

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM