Woning

Royale parkvilla's in Tersluis

''Hier kom je thuis en laat je de drukte van de werkdag achter je en kom je tot rust. Het ultieme vakantiegevoel gewoon in eigen huis.''

Royale parkvilla's in Tersluis

24 woningen ontworpen voor het gezinsleven

In samenwerking met ontwikkelaar Le Clercq bouwden wij 24 ruim opgezette woningen aan de rand van de wijk Tersluis in Meerstad. De ligging van deze parkvilla's is prachtig, midden tussen groen en nabij het water. Het straatbeeld is gevarieerd en speels met verschillende steenkleuren en gevelaanzichten. De mooie witte betonkaders benadrukken de moderne en stijlvolle uitstraling van de parkvilla's. Kortom, een mooie samenhangende plek waar iedereen zijn eigen woondroom kan beleven.  

Vakmanschap schuilt in de details

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM